IP szerzés:Hol is kezdjem el?:) Megvan, először tisztázzuk, hogy mi is az az ip cím. Mondjuk ezt már illene tudni. (Bocs ha tudod akkor vedd semminek) Az egy szám. Ami a gépeket megkülönbözteti. Persze ez változhat. pl: 255.21.148.5 Rövden ennyi volna. Olvass utána ha tobbet akarsz megtudni. Szóval van több módszer is az ip szerzésre.

I. A balfasz módszer.

Odamész, megszólitod h. mondja már meg. Valaki azt se tudja mi az szal nyugi. Van h. sikerül.

II. Email.

Írsz neki egy emailt, az a lényeg h. majd válaszoljon, akkor a levelét elmented, és vmien szövegszerkesztőben megnyitod. Ekkor kidob csomó adatot az emailről, az ip-t is többek között.

III. Chat

A legtöbb chat-nél információkat kaphatunk meg a chatelőről. Pl: becenév, email, de némelyiknél még az ip-jét is. Van olyan chat is, amelyiknél a név mellett ott van az ip-je is. De IRC-n beírod /dns nick (nick helyere megy az ott használt neve) és kidob róla információkat, köztük mint mondtam az ip-t is.

IV. Oldal

Egyszerüen mondod neki, hogy menjen fel erre az oldalra: www.agressive.atw.hu Ekkor nekem elmenti az ip-jét. Aztan felkeresel, és megmondom. Te is csinálhatsz ilyen oldalt, ha értesz a php-hez. Ha esetleg nem, akkor kérj meg, csinálok neked én.

Sok sikert!

Oldalmenü
Naptár